Известие

Collapse
No announcement yet.

моля за съвет отностно алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• моля за съвет отностно алфа 145

От седмица насам съм пред следната дилема!!!!Търся за жената кола която да не струва повече от 4500-4700 лева.малко помощ отностно модела на алфа145 като разходна гориво и надежност .И кои е по добрия избор за тези пари като кола.
    Благодаря предварително!

забравих да попитам за тези пари каква алфа ми препорачвате?

Comment

Ами щом е за жена определено добре с си се насочил към 145 тя е по компактна и е идеална за жена в сравнение с 155 например.Колкото до разхода-ами зависи от мотора и от начина на каране.Значи например 1.4 или 1.6 Туин Спарк са добри вариянти а разхода им варира от 10-12 в града и около 7-8 на дълго,1.6 Боксер също е добър вариант и ще е по-ефтина например,разхода и е същия динамиката също.Колкото до окачването определено е здраво но много зависи как се кара и то най-вече по ямите на София.Консумативите не са скъпи поддръжката е нормална,колата е хубава стига да ти хареса няма да съжаляваш е и естествено да попаднеш на хубав екземпляр Успех
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от bg_feel
        според мен за тез пари ще си намериш едно боксерче 1.7 16v ... само дето няма да я дадеш на жената като я пробваш ...
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от Mury
          ... най-вече по ямите на София...
          ми то и БТР да си вземеш ...
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

Първоначално публикувано от vladu
            според мен за тез пари ще си намериш едно боксерче 1.7 16v ... само дето няма да я дадеш на жената като я пробваш ...
            Ами 1.7 16в мое да дойде малко бърза на дамата но все пак ти си решаваш
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

re:

да ви кажа отностно карането на жената .....на много мъже ще им събере погледа в точка проблема е че трябва да е с 4 врати колата ............и ако някой има идея къде бих намерил такава моля да не се притеснява .......да сподели!!!

Comment

това възможно ли е да е истина???
                афла 146 1.8i-4900 ЛВ.

Данни:
                пробег - 120000
                година на производство - юни 1997 г.,
                цвят - Бежов

Особености:
                4(5) Врати
                ABS
                Ел. Огледала
                Ел. Стъкла
                Климатик
                Лизинг
                Металик
                Нов внос
                Серво управление
                Стерео уредба
                Центр. заключване

Допълнителна информация:
                платено мито

Comment

Колега, задължително ли колата трябва да е с 4 врати? човека, който ми докара моя Алфонсо сега продава 145 - 2 врати 1.6 твин спарк, 1997 г.- 4700лв.

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                  Fiat Bravo 1.6 1997
                  Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

ще я покажа на моита и ако и хареса ще се наложи да ме срещтнеш с твоя човек........само даи малко повече инфо за колата като екстри ако знаеш...а цената ще се коментира яко

п.с.по снимките няма забележки според мен ...........дано и на живо е така......

Comment

Значи като екстри какво съм видял - ел.стъкла, огледала, халогени, трети стоп, стерео, хидравлика има, абе има всички екстри без клима

Fiat Bravo 1.6 1997
                      Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

краина цена 4700???

Comment

Лошото е, че току що му званнах и ми каза че я е продал онзи ден Съжалявам за подвежданет (недей да я показваш на жената - да не вземе да я хареса, че после ще се чудим откъде да намерим такава кола
                          Снимките няма да ги махам, за да можеш поне да си изградиш някаква представа, какво можеш да намериш горе долу за тези пари.

Fiat Bravo 1.6 1997
                          Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

http://www.mobile.bg/cgi-bin/main.cgi?t ... f1=details

това ти е колата

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                              Първоначално публикувано от vladu
                              Ами 1.7 16в мое да дойде малко бърза на дамата но все пак ти си решаваш
                              колкото повече, толкова повече ...

Comment

Working...
                              X